FAQ

Charlottentotterne blev stiftet som Amatørteaterforening i Juni 2006. Vores formål er at danne ramme om et aktivt arbejde med unge og voksne og med dette som grundlag udøve teatervirksomhed på amatørbasis.

Hvilken slags teater spiller vi?
Vi spiller lidt af hvert. Vores første opsætning var ”Mine 2 søstre” af Nikoline Werdelin, som var et ret seriøst stykke. Vi har også lavet vores egen Revy, som var fis og ballade hele vejen igennem. Vi har også prøvet kræfter med en simplificeret version af ”Et Juleeventyr” af Charles Dickens samt filmatiserede stykker såsom “den grønne elevator”, “Sømænd og svigermødre” og “Charleys Tante”. Der er noget at leve op til når stykkerne har været filmatiseret med folk som Dirch Passer, Ove Sprogøe og Kjeld Petersen i hovedrollerne.
Som du måske kan fornemme er vores Repertoire meget bredt, og det er meget op til den der nu vælger at påtage sig rollen som instruktør, hvad der skal spilles. Du kan se hele listen over hvad vi har spillet i vores arkiv, og du kan også se billeder fra forestillinger og prøver under billeder.

Hvor holder vi til?
Vi holder til i den gamle ventesal på Hedehusene station, hvor vi øver hver onsdag aften fra 19 til 22.

Hvem kan blive medlem?
Alle over 12 år kan blive medlem af Charlottentotterne. Unge under 18 år kræver forældres samtykke.

Hvad koster det?
Det koster 100 kr pr år at være medlem.

Hvordan melder man sig ind?
Man møder op på stationen en onsdag aften og får en snak, så finder vi en indmeldelsesblanket, som skal udfyldes.

Hvornår øver vi?
Voksengruppen mødes onsdag aften fra 19-22.
Ungdomsgruppen har pt ikke noget fast mødetidspunkt, da gruppen ikke er stor nok til at stå på egne ben endnu, så de er med i voksengruppens opsætning.

Kan man komme forbi?
Hvis du er nysgerrig efter at se hvad vi er for nogen, er du velkommen til at komme forbi den gamle ventesal på Hedehusene station en onsdag aften, når vi øver, så er det muligt at få en sludder med vores medlemmer og se hvad vi laver.

Hvad nu hvis man ikke vil stå på scenen?
Der er masser af muligheder også “bagved” scenen. Vi kan altid bruge folk til at hjælpe med foyer, sceneopsætning, kulisser, rekvisitter og kostumer. Så kom endelig forbi også hvis du vil være kreativ på andre måder. Hvis du bare vil støtte foreningen økonomisk uden at deltage i vores aktiviteter, så foregår det på samme måde. Kom forbi og få en snak med os 🙂