Et Juleeventyr

4
3
2
1
previous arrow
next arrow
Shadow

I anledningen af at julen nærmer sig med hastige skridt, har Charlottentotterne i år sat Charles Dickens gode gamle Juleeventyr på programmet. Her er en enestående chance for at hanke op i hele familien og komme i rigtig julestemning sammen med den gamle gnier Ebeneezer Scrooge, Bob Cratchit, Lille Tim og Julens ånd.

Da vi endnu ikke er en kæmpe forening med skuespillere nok til den helt store opsætning, er dette en lidt forenklet udgave, men historien er den samme:

Scrooge er en sur, gnaven og nærrig gammel mand, der hader alt ved julen. Han mener at det er den tid på året, hvor de fattige nasser aller mest på hans surt optjente formue. Og han vil ikke dele. Natten før juleaften bliver han opsøgt af sin afdøde partner Jacob Marley, der fortæller ham, at hvis han ikke forbedrer sig, vil han være tvunget til at vandre i evighed med byrden af sit begær tungt vejene på skuldrene. Marley lover Scrooge at Julens ånd vil besøge ham og så bliver Scrooge konfronteret med sin ensomme barndom, sin ungdomskæreste og alle dem han engang holdt af, men nu har skubbet fra sig eller glemt. Han får også lov at se juleglæden hos den lille fattige familien Cratchit og får et kig ind i fremtiden… Om julenglæden bliver tændt i gamle Scrooge? Det må i selv komme og finde ud af 🙂

Medvirkende

Tonni Andersen Ebeneezer Scrooge
Kim Jagd Julens Ånd
Susanne Sørensen Jacob Marley
Michael Jagd Frank Cheerily
Anja Svendsen Miss Cheerily
Lars Hansen Bob Cratchit
Lotte Hansen Miss Cratchit
Michael Christiansen Lille Tim Cratchit
Heidi Christiansen Martha Cratchit
Line Andersen Belinda Cratchit
Bente Plejdrup Mrs. Goodheart + Rengøringskone
Karina Grøn Henriksen Fodgænger
Anette Troest Fodgænger
Laila T. Knudsen Vaskekone
Jesper Jørgensen Gamle Joe
Karina Grøn Henriksen Instruktør
Sigrid Christiansen Suffløse
Per Max Christiansen Teknik
Kim Svendsen Teknik

Se plakaten HER (400 Kb)