Tidligere forestillinger

Stykket handler om 3 meget forskellige kvinder som mødes i et sommerhus for at tilbringe en sidste aften sammen.

Komedie: Babbs klæder sig ud som dame for at hjælpe sine venner med at få de unge piger. Det går helt galt.

Krimilystspil:  Publikum er med til at gætte på hvem morderen er.

Jubilæumsforestilling: Det første stykke vi spillede, genopført med næsten originalt cast.

Farce: Et par banditter slår sig ned i en lille by under påskud af at ville starte bordelvirksomhed.

Farce: Efter den tredje sure smiley i træk ser Ebba sig nødsaget til at skille sig af med sin kombinerede bodega og grillsnask ”Den Kolde Hane.”

Julekomedie: 8 personer sner inde på banegården. Efter en del utilfredse tilkendegivelser bliver de dog enige om, at de lige så godt kan gøre det lidt hyggeligt for dem selv, når de nu alligevel skal tilbringe juleaftenen sammen.

Farce: Billy og Blanche beslutter at give deres respektive ægtefælder lidt at tænke over ved at blive fundet i en kompromitterende situation. Det er de ikke så gode til… Før der kommer alkohol på bordet

Skuespillerne har givet sig i kast med noget helt nyt. Ikke bare et, men hele TO stykker. Voksengruppen opfører To mænd og Rosa af Mark Howard og ungdomsgruppen opfører Spøgeriet i sommerlejren af Arne Hartmann.

Endnu en juleaften trænger sig på, og fire kvinder samles modvilligt for at “fejre” dagen. Kun én af dem har selv valgt at være der; de andre glæder sig bare til at vende tilbage til deres normale, selvvalgte liv.

Sjov og spas, når det er bedst. Her er lidt af hvert: Utilfredse børn, sang og dans, et besøg på det lokale plejehjem og et hyggeligt gensyn med Petras problem program.

Farce: Stykket foregår ude på landet for mange år siden. I præstegården bor pastorinden, som er meget rettroende og hellig – og pastoren, som er alt andet end hellig, han går på kro og spiller kort.

Komedie: Sømanden Peter Jensen er i land og skal giftes med sin forlovede Bitten. Med i land er kammeraten Karnusti Mogensen, en ganske genert jysktalende fyr.

Julestykke: En forenklet udgave af det gamle eventyr om den sure Ebeneezer Scrooge, der hader alt ved julen.

Charlottentotternes første revy, der tager os lidt rundt om Danmark. Vi besøger fremtidens plejehjem, en frisørsalon og ikke mindst Folketinget. Der er masser af sang og sjov når først skuespillerne slår sig løs på scenen.

Der er dømt sommerhus og drinks på terrassen. Søstrene Leise, Boel og Neel mødes i sommerhuset, og en mystisk nabo dukker op af ingenting og efterlader sit varige spor.