Alma og de Alternativt Begavede

img-1240
IMG-1247
20220511_202300
IMG_1328
IMG_2912
IMG_2917
img-1222
img-1226
IMG_1364001
previous arrow
next arrow
Shadow

Kort om historien:

Tre mentalpatienter, Orla (der lider af Tourettes syndrom) Johannes (der tror, han er Guds søn) og Brian (der har problemer med sit temperament) undviger fra en mentalinstitution og får job hos Alma, der driver en internetforretning, hvor hun sælger dameundertøj.
Alma har store økonomiske problemer med sin bank, der har planer om at overtage hendes ejendom for at sælge den videre til Dansk Supermarked, i forbindelse med at en Netto skal flytte til byen.
Patienternes lidt skæve syn på tilværelsen og deres noget utraditionelle tilgang til forretningslivet afdækker et helt nyt kundepotentiale, der aldrig før har været opdyrket målrettet.

En ændret produktudvikling og en ny markedsføringsstrategi, målrettet imod de mere skjulte sider af menneskets natur, resulterer hurtigt i, at Alma får en profitabel forretning – samtidig med at firmaet yder et ikke ubetydeligt bidrag til bevarelsen af torskebestanden i de indre danske farvande.

Stykket tager fat i vore tabuer, fordomme og alt det, vi skjuler for omverdenen. Intet er for helligt til at blive taget op. Der stilles derfor relativt store krav til publikums frisind.

Det bliver en rablende gal forestilling og vi lover at i får trænet lattermusklerne, og vi glæder os til endelig at skulle spille for jer til sommer.

Vi spiller følgende dage

  • Torsdag den 16. Juni       kl 19:00
  • Fredag den 17. Juni         kl 19:00
  • Lørdag den 18. Juni        kl 15:00
  • Søndag den 19. Juni        kl 16:00

Bestil billetter her

Medvirkende

Anja PedersenLene Laugesen
Buster Pedersen Orla Olsen
Erik KrøgerBrian Børgesen
Hans-Christian Billesø Johannes Godmondsson
Karina Grøn Henriksen Lullu
Lotte HansenAlma
Tonni AndersenSylvester Olsen
Karin JensenChristine Jensen
Anne-Marie Kehlet Kostumer og Regi
Jens Andersen Teknik, scene, lys og lyd
Lars HansenInstruktion